• Wadlooptochten voor alle leeftijden

Cafe / Restaurant Land en Zeezicht

Informatie


Aan het eind van de Pier die het Friese dorp Holwerd verlengt tot midden in de Waddenzee ligt restaurant Land- en Zeezicht. Op deze plaats waar de veerboten van Wagenborg Passagiersdiensten de dagelijkse verbindingen met het

eiland Ameland onderhouden, staat een horeca-accommodatie die tot buiten de Friese en zelfs nationale grenzen een goede naam geniet.

Het zijn vooral de nuchtere degelijkheid en de voortdurende drang naar het leveren van steeds betere kwaliteit die dit restaurant tot een graag bezochte plek maken. Land- en Zeezicht is het hele jaar minimaal twaalf uur per dag geopend. Land- en Zeezicht en haar team bieden gastvrijheid in een sfeervolle, bij het landschap passende entourage. Binnen staan tweehonderd stoelen, het terras biedt ruimte aan honderd zitplaatsen.

Land- en Zeezicht is niet alleen een favoriet rustpunt voor de talloze bezoekers van Ameland, maar vormt ook een bekende vertrek- en aankomstlocatie voor wadlopers.De erkende wadlooporganisaties verwijzen als een vanzelfsprekendheid naar het restaurant. In het restaurant kan worden ingeschreven voor de tochten van en naar Ameland.

Klik hier om de website te bekijken.