• Wadlooptochten voor alle leeftijden

Groote Medwerd

Informatie


Groote Medwerd vind u even buiten Holwerd, de afvaartplaats van de boot naar Ameland. Op een steenworp afstand van ’s land grootste natuurgebied de Waddenzee. Een ideale locatie voor de rustzoekende, natuur- en cultuur minnende mens om zich te onthaasten. En stapt u op de boot naar Ameland of Schiermonnikoog, dan kunt u per fiets de aldaar aanwezige natuurreservaten ontdekken. Logeerderij “Groote Medwerd” blijft de uitvalbasis bij uitstek. De “Groote Medwerd” is een tussen het hoge geboomte verscholen kop-hals-romp boerderij, oorspronkelijk stammend uit de 17e eeuw.

De verbouwde boerderij biedt u een mooie ruimte in de melkkamer. Wij bieden een ruim appartement van 56m², voor 2 personen. Met een woon-slaapkamer, separate keuken, voorzien van gasfornuis, magnetron, koelkast, waterkoker en koffiezetapparaat. Met een eigen douche en toilet. Het appartement heeft een eigen ingang en tuin.

Ook is er een appartement voor 6 personen. Met 3 slaapkamers met elk zijn eigen badkamer. De beneden verdieping is geschikt voor minder invaliden. Dit appartement beschikt over een eigen keuken met afwasmachine en een bijkeuken met wasmachine en vriezer. Ook heeft u een eigen terras en een eigen ingang. Achter de boerderij staan 5 safaritenten, ingericht met steigerhoutenmeubels. Deze zijn geschikt voor 6 personen. In de schuur zijn de douches en toiletten gebouwd. Ook is er een ruimte waar u met een groep kunt zitten in de schuur. U kunt gratis parkeren.

 

Klik hier om naar de website te gaan.